uutismania
Uutiset Blogi

3 tärkeintä seikkaa kaupallista keittiötä suunnitellessa

Kauppakeittiö on ravintolan tai catering-yrityksen päätyötila. Huonon suunnittelun vaikutukset heijastuvat tässä tapauksessa palvelun yleiseen tuottavuuteen ja tasoon. On erittäin tärkeää, että sinulla on mielessäsi joitakin tärkeimpiä näkökohtia, kun otat käyttöön kaupallisen keittiön uudistusprojektin.

Asettelun suunnittelu

Sinun on otettava huomioon keittiössä käytettävissä oleva tila. Jos sinulla ei ole paljon tilaa, osa valmistelutyöstä, joka yleensä tehdään keittiössä, voidaan osoittaa rakennuksen eri alueelle. Tämän lisäksi sinun tulee ottaa huomioon myös liikkuvuuden helppous, kun suunnittelet keittiön pohjaratkaisua. Sujuvasti toimiva keittiö jättää riittävästi tilaa, jotta työntekijät eivät törmää toistensa päälle kasauksen tai varsinaisen ruoanlaiton aikana.

Terveyskoodin huomioitavaa

Menestyvän ravintola- tai catering-yrityksen kannalta on erittäin tärkeää noudattaa tiukasti alueesi terveyssääntöjä. Keittiön remontin yhteydessä tulee myös pitää nämä koodit mielessä. Esimerkiksi keittiösi jätehuoltojärjestelmän on noudatettava tiettyä suunnitelmaa, jotta jätteet pysyvät mahdollisimman kaukana keittoalueelta. Lisäksi, jos keittiössäsi on kaupallinen jääpalakone, lattiakaivon tulee olla koneen tietyllä alueella.

Ergonomia ja näyttely

Maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi uudistusprojektisi tulisi ylittää tavanomaiset standardit. Ergonomisesti suunniteltu keittiö antaa työntekijöille mahdollisuuden seistä yhdellä alueella ja suorittaa lukemattomia tehtäviä ilman yliverotusta. Tämä puolestaan ​​vähentää vahinkojen määrää, joita voidaan odottaa kaupallisesta keittiöstä. Se myös lisää eksponentiaalisesti tehokkuutta keittiössä. Keittiöt eivät nykyään rajoitu pelkästään ruoanlaittoon. Näyttelykeittiöt voidaan suunnitella houkuttelemaan asiakkaidesi aisteja – makua, näköä ja hajua.

Comments are closed.