uutismania
Uutiset Blogi

4 tapaa, joilla kamppailulajit voivat parantaa yleistä terveyttäsi

Kamppailulajeissa ei ole kyse pelkästään puolustamisesta. Siinä on paljon muutakin kuin näkee. Lisäksi koskaan ei ole liian myöhäistä liittyä kamppailulajien luokkaan. Kärsivällisyydellä, sitkeydellä ja intohimolla lajia kohtaan kuka tahansa voi ilmoittautua tunneille ja hyötyä paljon. Näin tunnit voivat parantaa yleistä terveyttäsi.

Stressin vähentäminen

On normaalia omaksua negatiivisia tapoja stressaantuneena. Kuten ylensyöminen, liian paljon tai liian vähän nukkuminen, tuntien viettäminen television edessä tai eristäytyminen. Kaikki nämä tavat ovat tietysti epäterveellisiä. Jotkut – kuten liian vähän nukkuminen ja eristäytyminen – ovat hengenvaarallisia. Siellä kamppailulajit astuvat sisään. Säännöllinen osallistuminen minkä tahansa kamppailulajin, kuten potkunyrkkeilyn, tunnille auttaa sinua pääsemään yli stressaavasta tilanteestasi tai hallitsemaan sitä terveellä tavalla.

Painonpudotus

Keskimäärin yksi tunti kamppailulajeissa (olipa se kung fu, karate, tae kwon do tai joku muu oppilas) polttaa 800-1000 kaloria. Se on paljon enemmän kuin tarvitset ylipainon leikkaamiseen. Lyhyesti sanottuna kamppailulajit ovat kardiointensiivisiä, koska ihminen liikkuu jatkuvasti.

Rentoutuminen

Toisin kuin monet ihmiset ajattelevat, kamppailulajit voivat olla hyvin rentouttavia. Se kaikki on henkistä ja emotionaalista rentoutumista. Siksi urheilussa on kyse itsetietoisuudesta. Keskittyminen ja keskittyminen urheilussa tekevät hyvää aivoille. Se pitää loppuun palamisen ja auttaa pysymään hereillä.

Selkäkipuja

Kamppailulajit alkavat oikean asennon saamisesta ennen minkään taidon käyttämistä. Seisominen suorassa ja taipuminen tiettyjä taitoja suoritettaessa auttaa välttämään tarpeettomia selkäkipuja ja epämukavuutta. Muista, että hikoilet, vaikka työskentelet yksinkertaisten asioiden, kuten asennon, parissa. Tämä tarkoittaa, että vahvistat myös immuunijärjestelmääsi ja pääset eroon myrkkyistä.

Comments are closed.