uutismania
Uutiset Blogi

4 tärkeää asiaa, jotka sinun tulee ottaa huomioon muuttaessasi talvella

Pakkaaminen on varmasti yksi tärkeimmistä asioista, joka on otettava huomioon muuttaessa. Se vaikeutuu, kun haluaa liikkua talvikuukausina. Miksi niin? Sinun on varmistettava, että pakkaat pakkauksen oikein, jotta tuotteet suojaavat kosteudelta. Joten miten teet sen? Kuinka varmistat, että tavaroihisi tai pikemminkin omaisuutesi ei pääse kosteudelle liikkuessasi?

Sää

Kaikki alkaa säästä. Lumi tai sade voivat aiheuttaa huomattavan määrän vesivahinkoja tuotteille, jotka eivät ole kunnolla pakattu. Ota tämä huomioon säätä ennen muuttoa. Älä luota säätiedotuksiin. Talvella ilmassa oleva sademäärä vaihtelee usein ja on aina tiheämpää kuin kesällä, mikä on sanomattakin selvää, että se on paras vuodenaika liikkua. Kuten huomaat, talvi aiheuttaa hometartuntojen vääntymistä puuta ja pilaa asiakirjoja.

Palkkaa ammattilaisia

Tämä pätee erityisesti silloin, kun halutaan siirtää herkkiä esineitä, kuten pianoja. Muuttoyritysten ammattilaiset tietävät, mitä tarkoittaa herkkien ja tavallisten tavaroiden kääriminen kosteusvaurioiden estämiseksi. Muista, että ammattilaiset varmistavat, että sinun ei tarvitse virittää pianoa uudelleen siirron jälkeen.

Muut herkät esineet

Ole erityisen varovainen pakkaaessasi esineitä, joissa on nestettä. Nesteet voivat laajentua tai jäätyä ja aiheuttaa lisää vahinkoa. Ole varovainen myös siirtäessäsi huonekasveja muiden arkojen esineiden kanssa trukissa. Kuljeta niitä vain mukanasi autossasi.

Harkitse myös kuorma-autoa siirtoa varten

Peitetyt muuttoautot ovat parempia kuin peittämättömät. Mutta se ei pääty vain siihen, onko kuorma-auto katettu vai ei. Varmista, että trukissa on jäähdyttimet ja pakastimet, jotka voivat varmistaa, että tavarasi kuljetetaan oikeissa lämpötiloissa ja olosuhteissa.

Comments are closed.