uutismania
Uutiset Blogi

4 tärkeintä asiaa, joita lapsesi hyötyy kamppailulajeista

Yksi yleisimmistä virheistä, joita vanhemmat tekevät kamppailulajeissa, on liian kriittinen suhtautuminen siihen. Suurin osa heistä ajattelee, että kun heidän lapsensa pääsevät kamppailulajeille, he käyttävät hankkimiaan taitoja hyväkseen ja lopulta heistä tulee kiusaajia. Totuus on hyvin erilainen. Kamppailulajit voivat lisätä lapsesi kurinalaisuutta, koordinaatiota ja vaikuttaa positiivisesti hänen itseluottamukseensa. Lapsi hyötyy sitten seuraavilla tavoilla.

Itsetunto

Kyse on omasta arvokkuudesta ja itsetietoisuudesta. Se tarkoittaa, että on itsevarma, kykenevä ja kykenevä. Kamppailulajitaitojen ansiosta lasten usein kohtaamat pienet haasteet tuovat lopulta lisää menestystä. He oppivat voittamaan haasteet terävöitessään kamppailulajitaitojaan.

Kunnioittaminen

Lähes kaikissa kamppailulajeissa korostetaan iän, arvon, kokemuksen ja asiantuntemuksen arvoa. Korkeammat arvosanat alalla osoittavat korkeampaa kokemusta. Kun lapsesi saavuttaa tietyn tason, hänestä tulee arvoinen jakamaan kamppailulajitietoa muille. Siksi ihmisten kunnioittamisesta salilla ja sen ulkopuolella tulee osa heidän elämäänsä.

Tavoitteiden asettaminen

Kuten sanottu, kamppailulajeissa korostetaan arvon arvoa. Rivit merkitään yleensä värillisillä vyöillä. Rivejä ei ole helppo saavuttaa, mutta taas ne ovat kadehdittavia. Jokainen kamppailulajien opiskelija haluaa yksinkertaisesti olla mestarin kaltainen ja jopa päihittää hänet. Siellä asetetaan tavoitteet ja keinot jokaisen tavoitteen saavuttamiseksi on harkittu.

Itsepuolustus

Melko itsestäänselvyys, koska taistelulajien perusharjoittelussa on kyse vastakkainasettelun välttämisestä niin paljon kuin mahdollista. Mutta jos yhteenottoa ei voida syystä tai toisesta välttää, tulee tiettyjen hyökkäysten estämiseen käytettyjen tekniikoiden toteuttaminen tarpeelliseksi. Voit siis olla mielenrauhassa, että lapsesi voi puolustaa itseään vaarallisissa tilanteissa, joissa pahoinpitely on todennäköistä.

Comments are closed.