uutismania
Uutiset Blogi

Kuinka tärkeää muuttovakuutus on, kun henkilö muuttaa paikkaansa?

Ensinnäkin muuttovakuutus on enemmän tai vähemmän sama kuin muut vakuutustyypit. Jos tavarasi on vaurioitunut siirron aikana, saat korvauksen. Se on niin yksinkertaista. Se, kuinka paljon ja kuinka nopeasti sinulle korvataan, riippuu valitsemastasi vakuutustyypistä ja yrityksestä, josta sen ostit. Tässä on mitä sinun tulee tietää muuttovakuutuksesta.

Perus- tai minimivakuutus

Se on lain mukainen vähimmäisvakuutustaso. Se on ilmainen! Sinun tarvitsee vain pysyä vakuutetun ja lisensoidun muuttoyrityksen palveluksessa. Jos tavarasi ovat vaurioituneet liikkeessä, saat korvauksen vaurioituneen tavaran painon mukaan. Ota yhteyttä muuttoyhtiöösi saadaksesi lisätietoja vähimmäisvakuutuksesta.

Täyden jälleenhankintaarvon vakuutus

Laki ei edellytä sitä, joten sen ostaminen maksaa hieman ylimääräistä. Täyden jälleenhankintaarvovakuutuksen suuri etu on se, että onnettomuuden sattuessa saat täyden korvauksen. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia jumalojesi hinnasta. Yleensä täyden jälleenhankintaarvon vakuutukselle tarjotaan kolme erilaista omavastuuta. Ne sisältävät:
• 500 dollaria
• 250 dollaria
• 0 dollaria
Omavastuun taustalla oleva konsepti on yksinkertainen. Mitä pienempi omavastuu on, sitä korkeamman ennakkomaksun maksat. Muista kysyä muuttoyritykseltäsi, onko he antanut sinulle täyden vakuutuksen, joka sisältää täyden jälleenhankintaarvon vakuutuksen.

Sivuhuomautuksia

Jokainen hyvä muuttoyritys ilmoittaa nimenomaisesti, että olet ostanut lisävakuutuksen. Siksi sinun tulee olla varovainen allekirjoittaessasi muuttoyritysten myöntämiä papereita. Se on ainoa tapa tietää, mihin olet ryhtymässä. Toisin sanoen, lue sopimuksen ehdot ennen kuin hyväksyt ne.

Comments are closed.