uutismania
Uutiset Blogi

Minulla ei ole kokemusta kamppailulajeista – mistä aloitan?

Se, että olet tarpeeksi intohimoinen kamppailulajeihin, voi Googlen avulla todistaa pitkälle, että sinulla on pehmeä paikka urheilulle. Pelkästään tämä liike riittää aloittamaan. Ainoa ongelma on se, että saatat menettää valinnanvaraa, kun se tulee asettumaan tiettyyn kamppailulajiin. Joten, miten päätät mitä mennä?

Aseta tavoitteesi oikein

Miksi haluat ilmoittautua kamppailulajien tunnille? Haluatko kehittyä kamppailulajien ammattilaiseksi ja kilpailla urheilun korkeimmalla tasolla? Vai haluatko vain hankkia tarpeeksi taitoja, joista voi olla hyötyä, kun itsepuolustus on enemmän valinta kuin vaihtoehto? Ammattilainen ei ole heikkohermoisille, etenkään siellä, missä tyytyy Muay Thaiin ja tae kwon doon. Kyse on pitkästä salilla harjoittelusta, halusta oppia ja sinnikkyydestä. Sama tapaus koskee kaikkia, jotka ilmoittautuvat tunneille itsepuolustustarkoituksiin.

Valitse oikea koulu

Oppipoika on yhtä hyvä kuin hänen isäntänsä. Etsi tämä mielessäsi alueesi parhaat MMA-luokat. Pidä kiinni taistelulajien ammattilaisten suosittelemista. Saatat joutua maksamaan enemmän kamppailulajeista tällaisissa kouluissa, mutta kuten he sanovat, saat mitä maksat.

Kuri

Lähes kaikki urheilulajit vaativat kurinalaisuutta. Mutta kamppailulajit ovat toisella tasolla. Se vaatii kurinalaisuutta enemmän kuin mikään muu hyve. Sinun on siksi oltava valmis hillitsemään vihasi jopa provosoituneena. Sinun täytyy pystyä harjoittelemaan itsetietoisuutta ja käyttämään minimaalista vastakkainasettelua taistelussa. Tietysti voit käyttää intensiivisiä tekniikoita, joihin liittyy paljon vastakkainasettelua, mutta se on sallittua vain silloin, kun se on välttämätöntä.

Kunnioittaminen

Kuri ja kunnioitus kulkevat käsi kädessä. Se, että opit taitoja, jotka voivat auttaa sinua käsittelemään kahta, kolmea tai neljää miestä, ei saisi tehdä sinusta kiusaajaa. Toisaalta sen pitäisi tehdä sinusta tarpeeksi kurinalainen, jotta voit kävellä pois ongelmista ja auttaa muita oppimaan puolustamaan itseään ja torjumaan vaarallisia tilanteita, joissa hyökkäys on välitön.

Comments are closed.